Beymen BBQ

Ontdek onze heerlijke BBQ en à la carte gerechten. We staan klaar om u te verwelkomen voor een onvergetelijke culinaire reis. Reserveer uw tafel online!

BBQ RESTAURANT AMSTERDAM

Bij Beymen BBQ nodigen we je uit voor een unieke culinaire ervaring. Of je nu zelf je gerechten op onze BBQ-tafels wilt grillen of kiest voor onze verfijnde à la carte gerechten, er staat altijd iets bijzonders op het menu. Van sappige grillgerechten tot traditionele Turkse lekkernijen en heerlijke tapas, elk bezoek aan Beymen is een feestje. Geniet van een ontspannen avond, sluit af met onze heerlijke desserts, of ontspan op ons terras met een verfrissende mocktail.

Reserveer nu
je tafel en beleef het zelf!

 ★★★★★ 4.5/5 beoordeling op Google Reviews

OVER BEYMEN BBQ impressie

A la carte – Authentieke Turkse gerechten Amsterdam

Bij Beymen BBQ in Amsterdam kun je genieten van authentieke Turkse gerechten van onze à la carte menukaart. Onze chefs combineren traditionele smaken met verse ingrediënten om je een echte culinaire reis door Turkije te laten ervaren. Van sappige kebabs en gegrilde lamsgerechten tot smaakvolle mezes en frisse salades, elk gerecht wordt met zorg bereid. Ervaar de rijke smaken van de Turkse keuken in het hart van Amsterdam en laat je verrassen door de diversiteit aan gerechten die wij te bieden hebben. Reserveer je tafel en ontdek het zelf!

menukaart bekijken

Reviews

4,5 ★★★★★ 235 beoordelingen op Google Reviews

Turks Ontbijt – Serpme Kahvalti

Binnenkort bij Beymen BBQ: ons authentieke Serpme Kahvaltı!

coming soon - stay tuned

VIP Privé Ruimte bij Beymen BBQ

Bij Beymen BBQ bieden we een exclusieve VIP privé ruimte waar je met een groep in alle privacy kunt genieten van een unieke culinaire ervaring. Of het nu gaat om een feestje, een bedrijfsuitje, een verjaardag of een andere speciale gelegenheid, onze VIP-ruimte is de perfecte keuze.

Contact opnemen

Tropisch Genieten op ons Terras

Ons verwarmde terras met tropische sfeer bij Beymen BBQ is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van een gezellige avond. Of je nu komt voor een drankje of na het diner wilt relaxen, de sfeervolle ambiance en comfortabele, verwarmde zitplaatsen maken het terras perfect voor elk moment, het hele jaar door.

De Turkse Keuken bij Beymen BBQ

De Turkse keuken bij Beymen BBQ biedt een rijke verscheidenheid aan authentieke smaken, van sappige kebabs en gegrilde lamsgerechten tot frisse salades en smaakvolle mezes. Met eeuwenoude recepten en verse ingrediënten creëren we gerechten die de veelzijdigheid en diepte van de Turkse culinaire traditie perfect tot leven brengen.

Warme Sfeer en Thuisgevoel 

Bij Beymen BBQ hechten we veel waarde aan een warme sfeer waarin je je meteen thuis voelt. Onze stijlvolle inrichting en gastvrije ambiance zorgen ervoor dat je in een veilige en comfortabele omgeving kunt genieten van je maaltijd. Of je nu komt voor een gezellig diner of een speciale gelegenheid, de chique uitstraling van ons restaurant maakt elk moment bijzonder en onvergetelijk.

Volg ons op social media!

instagram tiktok

Onze locaties

AMSTERDAM  -  ROTTERDAM  -  DEN HAAG  -  DORTMUND  -  TANGER

Beymen Amsterdam

Tussen meer 213, Amsterdam

Beymen Steakhouse

Plein -'40-'45, Amsterdam

Beymen BBQ

Jan Rebelstraat, Amsterdam

Beymen rotterdam

Zuidplein 116, Rotterdam

Beymen Den Haag

Stationsweg 180, Den Haag

Beymen Dortmund

Emil-Moog-Platz 4, Dortmund

Beymen Malabata Tanger

Avenue Mohammed VI, Tanger

Beymen Iberia Tanger

Rue Cordoba residence Majorelle, Tanger